Άγιος Γεώργιος

Η Βόρεια Εύβοια είναι από τις ομορφότερες περιοχές του νησιού αλλά και της Ελλάδας και εδώ θα βρείτε κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες της, γραφικά τοπία και εντυπωσιακά αξιοθέατα, που θα γεμίσουν με απόλαυση τις διακοπές σας.

Στην περιοχή της όμορφης και ιστορικής Λιχάδας, ανήκουν αρκετά χωριά της Εύβοιας, πανέμορφα και γραφικά που αποτελούν ιδανικό προορισμό για διακοπές και απόλαυση. 

Ένα από αυτά είναι ο Άγιος Γεώργιος, ένα παραθαλάσσιο χωριό που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Εύβοιας. Ο Άγιος Γεώργιος έχει μια πανέμορφη παραλία που είναι ισχυρός πόλος έλξης για καλοκαιρινές διακοπές στην Εύβοια. 

Εδώ στον γραφικό και πανέμορφο Άγιο Γεώργιο υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια, που σας προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή κατά την διάρκεια των διακοπών σας στην Βόρεια Εύβοια. Σε απόσταση 4 χλμ. από τα Λιχαδονήσια και εύκολη πρόσβαση σε περιοχές και αξιοθέατα της Εύβοιας, αποτελούν ιδανική βάση διαμονής καθώς σας προσφέρουν πολλές επιλογές για διασκέδαση και ποικίλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.